Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Carrick och Anderson

Efter mycket om och men kom det upp en omröstning som funkade här. Det blev en som jag gjorde i juli så Cleverley fanns inte med.
Det vi kan konstatera efter några dagars röstning är att Michael Carrick och Anderson är förstavalet hos er läsare.
Jag är beredd att hålla med. Med den Anderson vi sett hittills under säsongen skulle han mycket bra komplettera den defensive Carrick som vi såg exempel på i slutet av förra. Och jag tror att Fergie kommer att sätta fart på Carrick och Anderson under säsongen, jag kan inte se Cleverley starta CL-matcher och superviktiga ligamatcher. Där går nog Carrick fortfarande före och Anderson har han inga problem med att spela i den typen av fajter.
Däremot lär det sällan – precis som omröstningen visar – handla om Giggs/Fletcher på innerfältet.