Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Drinkwater och Norwood ut på lån

De båda ungdomsspelarna Danny Drinkwater och Oliver Norwood går ut på lån, ett lån som sträcker sig ända till januari. Danny går till Barnsley i The Championship medan Oliver går till Scunthorpe som för närvarande spelar i League One.

Oliver Norwood är en 20 årig central mittfältare med fin teknik och bra högerfot. Han har ännu inte debuterat i Uniteds a-lag men har faktiskt fyra a-landskamper för Nordirland, trots att han faktiskt är född i England och Burnley.

Danny Drinkwater är 21 år och trivs bäst som central mittfältare. En rivig mittfältare med bra energi och fin teknik. Danny har tidigare varit utlånad till bland annat Cardiff och Watford.

Ett mycket viktigt steg i karriären för de båda herrarna som naturligtvis är sugna på att visa Ferguson att de hör hemma i Manchester United. MUSS önskar dom båda lycka till med det.