Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Benfica – United

Sir Alex Ferguson gör en hel del förändringar i laget när United går in i årets upplaga av Champions League. Anders Lindegaard tar plats i målet, Fabio är tillbaka i backlinjen och Uniteds mittfält är helt nytt jämfört med säsongsinledningen – Fletcher och Valencia säsongsdebuterar medan Giggs, Park och Carrick gör säsongens första match från start (Community Shield inte inkluderad). Däremot finns det ingen plats i startelvan för Dimitar Berbatov – Ferguson matchar Rooney som ensam forward.

Manchester United
Lindegaard
Fabio, Evans, Smalling, Evra
Valencia, Giggs, Carrick, Fletcher, Park
Rooney

Avbytare: De Gea, Jones, Anderson, Nani, Owen, Berbatov, Hernandez

Benfica: Artur, Emerson, Luisao, M Pereira, Garay, Amorim, Garcia, Aimar, Gaitan, Witsel, Cardozo