Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Red-Tops Krönika: Supportrar ställ upp!

Seriestarten har varit suverän efter 4 omgångar förra säsongen hade vi 8 poäng och i år har vi 12 poäng och nytt målrekord med 18 baljor. Nu får vi hoppas att vi inte drar på oss några skador för nu startar också Champions Ligan då gäller det att dom unga spelarna att stå upp även om vi skulle få lite motgångar och då skall vi nog vara med när medaljerna skall delas ut i maj.

Supporterträffen i Göteborg hade en del manfall när vi började med 5-kampen som vanns av Johan Bengtsson men vi andra gjorde som dom sa att det viktiga är att deltaga och stötta sina United-kompisar. Efter någon öl på Liseberg fortsatte vi till puben Plain Kitchen föt att avnjuta matchen Bolton-Man United och då anslöt några fler United-supportrar. När vi anlände till puben var ju eftermiddagens matcher redan igång då var det roligt att se hur supportrar från Arsenal-Chelsea-Liverpool och oss RÖDA kunde umgås på en pub. Matchen mot Bolton visade säg att vara en storseger med hela 5-0. Som sig bör hade vi ett matchresultat lotteri där man kunde vinna hotell och matchbiljett till en av Uniteds hemmamatcher, vann gjorde Robin Niklasson. Efter matchen drog vi vidare i Göteborgskvällen till en annan lokal pub för att fira. Till sist ett stort tack till Berra och Kent från MUSS som ställde upp på ett beundransvärt sätt.

8-2! Slakten av Arsenal tror jag det var länge sedan jag kände en sådan njutning inombords som just denna dag. Minns den 21 maj 2005 vi var några svenska United supportrar som tagit oss till Champions Liga finalen för att se United mot Arsenal, men tyvärr fick vi stryk på straffar efter att ha ett ganska så stort spelövertag. Efter matchen gick vi på den lokala puben för att dränka våra sorger och naturligtvis dök där upp Arsenal-supportrar som hånade oss på ett sådant sätt att man fick knyta näven i byxfickan och hålla käft. Manchester United –Arsenal 8-2 vem trodde att amn skulle få uppleva något så här? En ödmjuk SIR Alex stod upp och sa efter matchen och uppmanade att inte mobba rivalen, samtidigt skall spelarna ha en eloge när de vädrades blod var det som att spelarna skicka en signal till City ”Allt ni gör kan vi göra bättre” SKÖNT SKÖNT SKÖNT
ENKELT ENKELT ENKELT

Värva någon till Muss! I min första krönika uppmande jag er läsare att värva någon av dessa i vårt avlånga land som man ser i våra vackra röda tröjor överallt. Jag har lyckats med att värva en 2-åring en före detta medlem och en 66-åring och den senare har jag också lyckats få med mig till fotbollens mecca till matchen Man United-Norwich (kommer med reserapport).

// RED-Top