Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

Rapport: MUSS-träffen i Göteborg

Muss var i Götet för att tjata lite …men först så gick vi in på Liseberg, den tappra skarna som stod ut i duggregnet….för att utse årets 5-kampare. Grenarna denna gången var luftgevärsskjutning – basketboll – skeball – golfputtning – hammarslag!!…och det belv jämnt i toppen. Det avgjorde med halva poäng på prispallen. Segrare och MUSS-souvenirvinnare blev Johan Bengtsson, född i Kalmar! med 0.5 poäng före MUSS egna champ Kent och snickaren Robin på tredje ännu 0,5 poäng efter. Sist kom som vanligt Åke ”Makrillen” Karlsson…han verkar samla på tröstpriser……

Spårvagn till Plain Kitchen för att möta upp övriga och där satt såklart Mackan redan på plats. Det var match i varje hörn… Arse var där och Chelski o så Pool i rum tre… där var det tyst! Stoke 1- Pööl 0…vi fick våra plaster och allt flöt på.. Ölen kom in o maten likaså…gott var det och man han knappt äta upp förrän Ärtan gjorde 1-0 o så fortsatte det.

…och vi fortsatte på Rovers med bl.a årets dyraste öl… som Berra uttryckte det. Gladast var nog Robin Niklasson som vann MUSS-resan… om han nu kan betstämma sig när – var – hur. Grattis säger vi på MUSS och en trevlig kväll blev de trots att vi inte var lika många som ifjol…..väl mött nästa gång…

/ MUSS-gänget