Ferguson skyddar Welbeck

Danny Welbeck som fick spela 14 minuter för England när de mötte Montenegro dras tillbaka från Englands U21-trupp av Ferguson till kvällens match mot Norge.

Det var Englands U21 manager Stuart Pearce som tyckte att Welbeck spelat så lite mot Montenegro så han ville ha med honom ikväll i matchen mot norge. Men efter ett samtal med Ferguson respekterade Stuart Pearce Sir Alex önskningar. Ferguson var bekymrad över att Welbeck först skulle flyga hem till England och sen sätta sig på ett plan till Oslo, han tyckte helt enkelt att det var för mycket resande. Så nu återvänder alltså Danny Welbeck hem till Manchester vilket är glädjande.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS