Omröstning: Matchens lirare mot Liverpool

United spelade 1-1 mot Liverpool på Anfield. Liverpool tog ledningen efter att Adam fuskat och Giggs agerat pinsamt i muren men United kunde kvittera genom Hernandez. De Gea gjorde flera bra räddningar i Uniteds mål, Giggs agerade svagt i muren på målet. United kom till spel med en märklig och defensiv uppställning, t.ex. spelade Jones centralt på mittfältet medan Nani och Rooney började på bänken.

[poll id=”74″]


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2019 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS