Omröstning: Matchens lirare mot Otelul Galati

United inkasserade säsongens första seger i Champions League genom att vinna med 2-0 mot Otelul Galati i Bukarest. Wayne Rooney gjorde Uniteds två mål på två straffar han ordnade själv i den andra halvleken. Annars var det en trist tillställning där United gjorde vad som krävdes men inte mer. Nemanja Vidic, som gjorde comeback efter skada, blev – horribelt – utvisad strax efter Uniteds ledningsmål. Även hemmalaget fick en utvisning i slutet av matchen och domaren hamnade stundom i fokus med märkliga och inkonsekventa beslut.

Dagens viktigaste nyhet är dock att Stone Roses återförenas!

[poll id=”75″]


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2018 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS