Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchrapport: Otelul Galati – Man Utd 0-2 (0-0)

Manchester United lyckades vinna efter en allmänt seg match där det inte hände mycket förutom mycket kort och två utvisningar.

Otelul Galati:
12 Grahovac
03 Rapa
18 Costin
23 Salageanu
55 Perendija
04 Filip
26 Neaguye (Pena 72)
29 Giurgiu
08 Antal
11 Frunza (Ilie 83)
19 Punosevac (Iorga 87)

Manchester United:
34 Lindegaard
03 Evra
12 Smalling
15 Vidic
20 Fabio (Jones 76)
08 Anderson
16 Carrick
17 Nani
25 Valencia (Evans 71)
10 Rooney
14 Hernandez

Sammanfattning
United öppnade som man trodde före match med mycket bollinnehav men man lyckades inte göra mycket kreativt av det hela. Otelul Galati hade ett par kontringsmöjligheter men det var väl inget direkt farligt. Det var först i andra halvlek det började hända lite saker efter att Rooney försökt med ett pass till Hernandez som tog på Costins hand, och det slutade med att Rooney slog in en straff i det högra hörnet. Bara tre minuter efter får Vidic rött kort efter en rejäl kapning men det är antagligen något han skulle fått gult för i Premier League. Otelul Galati försökte därefter pressa på men i den 89:e minuten fick mittbacken Perendija sitt andra gula kort för kvällen och visades ut. Nästan direkt efter det fälldes Rooney i straffområdet och fick ytterligare en straff han kunde sätta. Detta var ju inte en av de bästa matcherna jag sett men tre poäng är tre poäng och det var det som behövdes. På söndag är det dags för derby och den matchen ser jag verkligen fram emot.