Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Januarimatcherna spikade

Premier League annonserade idag vilka matcher som kommer tevesändas i England i omgång 21-23 (14 januari till 1 februari). För Uniteds del innebär det en förändring, bortamatchen mot Arsenal kommer nu att spelas söndag 22 januari 17.00.

Uniteds ligamatcher i januari:
Onsdag 4/1, 21.00: Newcastle (b) [spikad sedan tidigare]
Lördag 14/1, 16.00: Bolton (h)
Söndag 22/1, 17.00: Arsenal (b)
Tisdag 31/1, 21.00: Stoke (h)
Samtliga tider är svenska.

Om någon tycker att det är dåligt med matcher på schemat beror det på att två FA-cupomgångar ska klämmas in i januari. Dessutom spelas ligacupens semifinaler (bäst av två matcher) i januari. Går United vidare i cuperna väntar alltså åtta matcher under januari (potentiellt nio om det blir omspel i FA-cupen) medan det i sämsta fall endast blir fem matcher.

Vi väntar alltjämt på att matcherna för februari-maj ska spikas. Som en guide kan nämnas att förra året spikades februarimatcherna den 6 december

Källor: Manutd.com, @nickcoppack, Premierleague.com