Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Aldershot

United tog en bekväm seger borta mot Aldershot i ligacupens fjärde omgång. Matchen slutade 3-0 till United efter mål av Berbatov, Owen och Valencia. United är därmed klara för kvartsfinal i cupen.

Tom Cleverley gjorde comeback efter skada och lagkapten Vidic tog åter plats i Uniteds startelva. Zeki Fryers spelade från start, precis som mot Leeds, och ersattes av debuterande Michael Keane sista 20 minuterna. Paul Pogba fick också göra sina andra match i United då han ersatte Cleverley – som torde vara aktuell för start mot Everton på lördag – sista halvtimmen. Mest intressant var kanske ändå att jättetalangen Ravel Morrison fick göra sin riktiga Uniteddebut (några sekunder mot Wolves räknas inte) då han ersatte Diouf i matchminut 70.

[poll id=”76″]