Omröstning: Matchens lirare mot Swansea

United åkte till Wales och inkasserade tre poäng efter att ha besegrat Swansea med 1-0. Javier Hernandez gjorde matchens enda mål, framspelad av Sir Ryan Giggs, redan efter tio minuter. United kontrollerade sedan matchen men hade svårt att skapa målchanser.

Det vi tar med oss från den här matchen är tre viktiga poäng samt att vi för femte matchen i rad höll nollan. Närmast väntar en mycket viktig match mot Benfica i Champions League.

[poll id=”77″]


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS