Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Reserverna föll tungt mot Sunderland

Uniteds reserver åkte på en tung förlust borta mot Sunderland där siffrorna skrevs till hela 6-3. Vermijl och bröderna Keane gjorde Uniteds mål.

United började bäst i den hårda vinden och kunde också ta ledningen efter en lång krosspassning som nått högerbacken Vermijl som tar emot den snyggt och vänder in och skruvar in bollen vid bortre stolpen med vänstern.
United är bättre första 30 och hinner också skapa ett nytt fint läge när William Keane snyggt lyfter bollen över Bramble och avslutar sedan bra med vänstern, tyvärr gör målvakten en kanonräddning och styr ut den till hörna.

Sunderland kommer in i matchen mer och mer och efter svagt försvarsspel kan dom också kvittera till 1-1 när Meyler trycker in sin egen retur. Kort därefter får Sunderland en frispark som Craig Gardner dunkar in mitt i målet efter ett hål i muren och 2-1 är ett faktum. Något som står sig halvleken ut.

Sunderland tar över matchen helt och kan i början på andra göra både 3 och 4-1 inom loppet av några minuter innan United vaknar. United har dock inte gett upp och Michael Keane tar en offensiv utflykt från sin mittbacksposition, han letar passningsläge men går istället på eget avslut och trycker in reduceringen från dålig vinkel. Kort därefter kommer hans bror Will fri och lyfter bollen snyggt över målvakten och United är med igen.

Glädjen blev dock kortvarig för endast en minut efter ökar Sunderland ledningen till 5-3 och med några minuter kvar av matchen ökar Sunderland också på till 6-3, det fjärde målet för kvällen av Ryan Noble.

United var bra första 30 och höll periodvis uppe spelet bra mot ett starkt Sunderland. Men försvaret och Kuszczak i målet var verkligen inte på topp idag. Det hjälpte inte att en hel del mittfältare saknades vilket gjorde att United ställde upp med hela sju stycken försvarare på planen.

Bäst i United var Will Keane som uppehöll Sunderlands försvar på egen hand. Gjorde ett mål och hade bud på fler än så. Även Vermijl var bra och är den enda i backlinjen som kommer upp i normal standard.

Laguppställning: Kuszczak; Vermijl, Wootton, M.Keane, McGinty (van Velzen 71); Lingard, Thorpe, Fornasier (Cofie 54), Blackett (Massacci 60); Pogba; W.Keane. Oanvända avbytare: Sutherland, Leao, Giverin.