Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sir Alex om Morrison och inför Bolton

Sir Alex Ferguson har haft presskonferens idag om matchen mot Bolton i morgon och där tog han även upp lite intressanta saker om Ravel Morrison.

Här är det viktiga han sa under presskonferensen på carrington.

Om skador
”Vi har en eller två tvivel i morgon, Smalling och Jones fick smällar i derbyt i söndags, vi får se hur de mår i morgon. Anderson fick en smäll under träning men han är förhoppningsvis okeg. Jag tror vi har en hyffsad trupp att tillgå i morgon”

Om att möta Bolton
”Varje gång du spelar mot ett lag som ligger i botten av tabellen, som vi upplevde mot Blackburn, så måste man ta itu med det ordentligt. Vi behöver en bra insats mot ett lag som kommer att slåss för allt i morgon.”

Om Ravel Morrison
”Hans agent har arbetat hårt för att få honom till en annan klubb, vi har erbjudit honom ett kontrakt som han sagt nej till. Vi har även sagt nej till ett bud Från Newcastle, vi får se hur det fortsätter. Hans krav är orealistiska så långt som vi förstått.”

Han önskar även Gibson lycka till
”Det är en bra flytt för Darron, han måste gå vidare i sin karriär. Han spelade några riktigt bra matcher för oss och han har en otrolig förmåga, men han visste att han inte skulle få vara en ordinarie i förstalaget här i United.”

”Tråkigt nog fick han en skada tidigare under denna säsong vilket höll honom borta i tio veckor, men han är frisk nu och det är ett bra tillfälle för honom. Han missade chansen att gå till Sunderland i sommras och jag tror han ångrar det. Han har tagit chansen att gå till Everton och jag tror verkligen att de behöver en spelare som honom.”

”Everton får en spelare som har bra kvalite och som har erfarenheten av att spela i United. De andra spelarna vi skickat till Everton som Tim Howard och Phil Neville har gjort bra ifrån sig där, förhoppningsvis är det här en till som kan göra det.”