Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Unitedsyd

Det har startats upp en liten sektion för folk som är boende i södra delarna av Sverige som kallar sig UnitedSyd. Jag fick detta till mitt mail som förklarar lite vad det hela är för något så ni får läsa själva och begrunda.

UnitedSyd är tillägnat de Manchester United fans som är boende i de södra delarna av Sverige.

Vår målsättning är att växa, detta kommer vi att göra genom passion och engagemang mot klubben som ligger närmast vårt hjärta.

Vårat största mål är att annordna supporterträffar för unitedsupportrar. Då United i dagsläget inte har några fler lördagsmatcher inplanerade så ligger just nu ingen träff bokad, vi återkommer med mer information men i slutet av säsongen kan det eventuellt dyka upp en träff. Våran förhoppning är att intresset är så pass stort så att vi kan sprida detta vidare till hela Sverige genom fler kontaktpersoner i andra städer.

Detta kommer även promotas i United-Supportern (Tidningen som medlemmar i MUSCSB får) inom en snar framtid.

Vi finns att nå på:

Twitter – @UnitedSyd

Facebook – UnitedSyd

Hemsida – Unitedsyd

Väl mött

UnitedSyd