Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Manchester United – Fulham

Efter Manchester Citys oavgjorda resultat mot Stoke i lördags har United nu chans att utöka sin ledning till tre poäng. För att detta ska bli verklighet måste man nu besegra Fulham på Old Trafford.

Jag antar att det var fler än bara jag som jublade när man fick se Crouchs snygga mål som betydde 1-0 för Stoke i lördags. City kvitterade till 1-1, men kom inte närmare seger än så.
Nu har Unitedspelarna läge att ta saken i sina egna händer och vinna denna viktiga match, och på så sätt öka avståndet till lillebror.
Senaste mötet mot Fulham i december slutade med en vinst till United med 5-0, vilket får oss känna lite mer säkra. Dock så ska man aldrig underskatta Fulham, speciellt inte när de har Hangeland som kan nicka in mål på övertid.


Manchester United

Har efter juluppehållet tagit väldigt många poäng i ligan. Åtta vinster på de nio senaste, samt en oavgjord mot Chelsea.
Senaste matchen borta mot Wolves slutade 5-0 i favör för United, och spelet såg mycket bra ut inom laget.
Pogba har nu fått några matcher i sig, och kommer sannolikt bli involverad i även denna match på ett eller annat sätt.
Ej spelbara denna kväll är långtidsskadade Vidic och Fletcher samt Nani, Owen och Anderson.
Phil Jones och Smalling är dock i spelbart skick, och enligt manutd.com ska Smalling kunna spela utan den fina hjälmen han bar senast mot Wolves.

Fulham FC
Laget ligger nu på 12:e plats i ligan efter två raka förluster, senast mot Swansea.
Martin Jol har enligt mig ändå lyckats få in speed i laget, men jag tycker ändå att försäljningen av Zamora var en stor förlust.
Fulham har inte så mycket att slåss om denna säsong, så visst tror de på ett bra resultat men kommer antagligen inte att ha den viljan att vinna som många av botten- och topplagen har.
Senaste värvningen Diarra, som stått utan klubb sedan kontraktet med Real Madrid upphörde, kommer förmodligen spela denna kväll.
Pogrebnyak, som lånades in ifrån Stuttgart i januari-fönstret, får Unitedspelarna se upp för. Anfallaren har gjort fem mål på fyra spelade matcher, varav ett hattrick i 5-0 vinsten mot Wolves för tre omgångar sedan.
Sidwell, Sa och Grygera kommer inte att kunna medverka i matchen.

När: 21.00
Var: Old Trafford, Manchester
TV: Viasat Fotboll HD, sändningen startar 20.55
Domare: Michael Oliver

Res med oss till Manchester!