Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Helsingborg, uppdatering*

I samband med sista ligamatchen mot Sunderland den 13/5 så kommer MUSS, i samband med UnitedSyd, att arrangera en supporterträff i Helsingborg. MUSS styrelse har möte dagen innan i Helsingborg och därför passar vi på att anordna en träff dagen efter. Träffen kommer att hållas på Pitchers, den nya sportkedjan som har öppnat på ett 10-tal ställen i landet. Pitchers (klicka på namnet för att öppna deras hemsida) ligger centralt i Helsingborg, bara ett par minuters gångväg från centralstationen. Klicka här för vägbeskrivning.
Som vanligt kommer vi att ha en tävling i form av resultatlotter. De kostar 50 kr för 5 stycken, matchen som gäller är förstås United’s match mot Sunderland. Vinnaren (eller vinnarna, då det kan bli 2 beroende på hur många lotter som säljs) får en resa med MUSS till nästa säsong, boende på vandrarhem (kan uppgraderas till självkostnadspris) + matchbiljett ingår, ej flyg. Vinnaren måste vara medlem i MUSCSB, eller bli det på plats, för att vinna priset.
Vi tar även med en del av våra souvenirer till försäljning.

Vi träffas kl.15.00, matchen börjar 16.00. Vi har bokat 40 platser till oss, 40 personer är precis vad vi blir om alla anmälda kommer.