Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

MUSS söker skribenter

Ny säsong brukar innebära nyförvärv och spelarförluster för klubben, det samma brukar det göra för MUSS redaktion. Vi tackar Mathias Asplund efter ett par säsongers gott samarbete och önskar honom lycka till framöver. Vi tappar även ett par skribenter till, som dessvärre knappt (eller aldrig) skrev något, vilket självklart är ohållbart om sidan skall vara levande.

Vi söker nu 2-3 nya skribenter, som skall fungera som både matchrapportörer och nyhetsskribenter. United spelar mellan 4-8 matcher i månaden, beroende på cuper och dylikt, har vi då 5-6 som skriver matchrapporter så rör det sig om 1-2 matcher i månaden för varje skribent. Utöver detta så bör man kunna skriva någon eller några kortare artiklar i veckan. Inget tungt jobb alltså, men man måste ändå vara beredd att offra lite av sin fritid, vilket nuvarande redaktion gjort.

Vi söker dig som har ett genuint och långt intresse för Manchester United. Ålder spelar inte så stor roll, men du bör ha tid att kunna skriva lite artiklar och förstås behärska det svenska språket till fullo. Som matchrapportör är det viktigt att du har möjlighet att se United’s matcher, oavsett om det är via parabol, kabel eller stream, det spelar ingen roll.

Exakt vad som ingår i arbetet får ni reda på när ni blivit antagna.
Arbetet är oavlönat men en viss form av ”ersättning” utlovas i framtiden, beroende på hur aktiv du är som skribent. Medlemsskap i MUSCSB är en klar fördel.

I dagsläget så ingår följande i redaktionen:
Johan Nilsson
Mikael Österdahl
Mikael Krekula (reservlag och juniorer)
Jesper Persson
Niclas Bergenskans
Simon Sani
Mattias Wiklund
Mats Walter Svensson (bloggen)

Vill du bli en del av MUSS, mejla johan.manutd@gmail.com. Målet är att ha redaktionen helt klar senast 4/6.