Spelschemat släppt!

För en stund sedan så släpptes spelschemat för säsongen 2012/2013. United inleder mot Everton borta helgen den 18-19/8 och avslutar mot West Bromwich den 19/5. Matcherna mot Manchester city spelas den 8/12 (borta) och den 6/4 (hemma), matcherna mot Liverpool spelas den 22/9 (borta) och den 12/1 (hemma).

P.g.a rättighetsskäl så får vi inte visa hela schemat här, men på united.no finns hela.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS