Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Biljetter till Man Utd – Barcelona i Göteborg. SLUTSÅLDA. En uppdatering *

OBS!! SLUTSÅLT
Ni som inte har fått biljett kan använda Er av Viagogo. De har biljetter till försäljning, dock så är priserna riktigt höga då det är folk som säljer sina biljetter via dom, alltså en typ av “svarta-börs”. Detta är något vi generellt inte stödjer, men vill folk köpa så… Klicka HÄR för att komma till sidan.

Ni som har beställt 3 biljetter eller fler kommer att få dom hemskickade rekommenderat, utan ytterliggare kostnad förstås.

MUSS har fått loss 100 biljetter på ståplatsläktaren (United-sektionen) till matchen mot Barcelona på Ullevi i Göteborg den 8/8.
De kostar 425 kr (biljettpris + serviceavgift) + 25 kr i porto, d.v.s 450 kr. Biljetterna säljs endast till medlemmar i MUSCS. Biljetterna skickas med vanlig post, vill Ni att de skickas rekat så tillkommer den kostnaden.

För att beställa (gäller från nu) så mejla till muss.resor@gmail.com. Vi behöver följande av Er:

Namn:
Adress:
Postnummer och ort:
Medlemsnummer:

Skall ni beställa fler än 1 biljett så behöver vi namn och medlemsnummer på samtliga personer i sällskapet. Medlemsnummer måste kunna presenteras på alla ansökande direkt, ni som precis blivit medlemmar skall ha fått detta nummer i Ert bekräftelsemejl. Beställaren agerar kontaktperson och är således den som kommer att få biljetterna hemskickade.

Först till kvarn gäller. Max 8 biljetter per ansökan.