Ungdomar i aktion

Uniteds trio i U19-EM har spelat sin första match. Alla tre spelade 90 minuter mot Kroatien i en match som slutade 1-1.

Sam Johnstone, Michael Keane och Tom Thorpe spelade alla 90 minuter i Englands öppningsmatch mot Kroatien. Matchen slutade 1-1 efter att Chelseas Chalaboah kvitterat för England efter en timmes spel. Tom Thorpe, som för övrigt är lagkapten, drog på sig ett gult kort på stopptid. Englands nästa match spelas den 6 juli mot Serbien.

Källor: www.uefa.com, www.thefa.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS