Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

England gruppvinnare i U19-EM

England slog det redan semifinalklara Frankrike med 2-1 och vann därmed gruppen före just Frankrike. Tom Thorpe och Sam Johnstone spelade alla 90 minuter i gruppspelet.

England slog tidigare Serbien med 2-1 medan Frankrike slog Kroatien. Det innebar att England behövde oavgjort för att ta sig vidare till semifinal. Det blev bättre än så eftersom England slog Frankrike med 2-1 och tog därmed över gruppsegern från Frankrike.

Sam Johnstone och Tom Thorpe spelade båda 90 minuter mot Serbien och Frankrike medan Michael Keane, som startade första matchen mot Kroatien, fick infinna sig i att sitta på bänken i de två resterande matcherna efter att ha haft känningar av en ljumskskada.

England möter Grekland i semifinal torsdagen den 12 juli. I andra semifinalen tar Spanien emot Frankrike.