Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Snöpligt slut för England i U19-EM

Det blev ett snöpligt slut för Unitedspelarna i Estland. Efter förlust med 2-1 mot Grekland får de packa väskorna och åka hem igen.

Den här gången fick vi se alla Unitedspelare från start; Johnstone stod i mål medan Michael Keane var mittback och Tom Thorpe spelade på mittfältet för dagen. Grekland tog ledningen efter 38 minuter när Johnstone kommer ut fel på en hörna och anfallaren hinner före med pannan. Efter 45 minuter fick England en horribelt dömd straff och målvakten blir dessutom utvisad. Dock missar Robert Hall den efterkommande straffen. England kan dock kvittera i mitten av andra halvlek men i förlängningen tar Grekland återigen ledningen, en för kort hemmåtnick till Thorpe resulterar i att en grek hinner först på bollen och kan enkelt lobba den över Johnstone.

Sett till över hela turneringen är Michael Keane bra i mittlåset, trots endast två spelade matcher. Thorpe överlag stabil fast han kunde gjort det bättre på Greklands sista mål. Johnstone knappt godkänd sett till hela turneringen, en annars duktig målvakt som såg skakig ut under mästerskapet.