Dagens lag: Shenhua – United

Nick Powell och Davide Petrucci gör idag sina första matcher från start för Manchester United. Vi får även se Shinji Kagawa från start på nytt. Michael Carrick startar som mittback, men inte istället för Rio Ferdinand som jag spekulerade igår utan bredvid Ferdinand.

Laget i sin helhet:
Lindegaard
Veseli, Ferdinand, Carrick, Brady
Valencia, Powell, Petrucci, Anderson
Kagawa
Macheda

Hos motståndaren Shenhua noterar vi att varken Anelka eller Drogba är med i laget.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS