CL: Lottningen klar

Det har varit lottning av gruppspelet i Champions League ikväll, och United hamnade i en relativt lätt grupp med Braga, Galatasaray och CFR Cluj. Men vi vet ju hur det gick förra året när det var så här lätt, och just därför är jag lite orolig. Första matchen för oss spelas onsdagen den 19e september och här har ni resten av grupperna

Grupp A
Porto
Dynamo Kiev
Paris SG
Dinamo Zagreb

Grupp B
Arsenal
Schalke 04
Olympiakos
Montpellier

Grupp C
Milan
Zenit
Anderlecht
Malaga

Grupp D
Real Madrid
Manchester City
Ajax
Dortmund

Grupp E
Chelsea
Shachtar Donetsk
Juventus
Nordsjälland

Grupp F
Bayern München
Valencia
Lille
Bate Borisov

Grupp G
Barcelona
Benfica
Spartak Moskva
Celtic

Grupp H
Manchester United
Braga
Galatasaray
CFR Cluj

Det enda jag vet om lagen i Uniteds grupp är att Johan Elmander spelar i Galatasaray, men mer information kommer senare. När det gäller de andra grupperna så kan man säga att Grupp D blev en rolig grupp, och jag tvekar på att City kommer vidare där. Vi börjar med Galatasaray hemma den 19e september och hela spelschemat ser ut som följande.

19/9
Manchester United – Galatasaray

2/10
CFR Cluj – Manchester United

23/10
Manchester United – Braga

7/11
Braga – Manchester United

20/11
Galatasaray – Manchester United

5/12
Manchester United – CFR Cluj

Så ser alltså spelschemat ut nu i höst, och för att nämna en sak så har United bortamatcher i ligan 5/6 gånger efter Champions League matcherna. Liverpool, Newcastle, Chelsea, Aston Villa och Man City står för motståndet så det är inga roliga lag.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS