Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Southampton

United besegrade Southampton med 3-2 efter att ha vänt underläge 2-1 till seger med två sena mål. Robin van Persie gjorde alla Uniteds mål och då glömmer vi att han såg ut att bli syndabock efter att ha slagit en usel straff mitt i andra halvlek.

United hamnade igen – tredje matchen i rad – i underläge efter dåligt försvarsarbete. Van Persie kvitterade snyggt efter förarbete av Valencia. United skärpte dock inte till försvaret och när Evra halkade kunde Schneiderlin ohotad nicka in 2-1 till hemmalaget.

United fick straff med 20 minuter kvar att spela efter att Van Persie blivit nedsparkad. Van Persie tog han om straffen men gjorde det inte alls bra och United såg ut att gå mot en förlust. Van Persie skulle dock revanschera sig, han gjorde 2-2 på retur efter att Ferdinand nickat i stolpen och på övertid nickade han in 3-2 efter Nanis hörna.

Ny seger med 3-2, ny seger efter underläge. Försvarsspelet imponerade dock inte. Southampton slog långbollar på Uniteds korta ytterbackar som inte fick någon hjälp alls. Nåväl, nu väntar landslagsuppehåll och förhoppningsvis får våra försvarare goda råd under uppehållet.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”80″]

Rafael da Silva utsågs till Uniteds bästa spelare i matchen mot Fulham. Rafael fick 43 procent av rösterna och vann tätt före Shinji Kagawa som fick 41 procent av rösterna.