Vinst och förlust för U18

Uniteds U18 har spelat två matcher på kort tid. Det blev vinst borta mot Stoke med 1-0 samt förlust hemma mot Aston Villa med 0-2. Andreas Pereira gjorde Uniteds enda mål på en fint slagen frispark.

United började med att slå Stoke med 1-0 på bortaplan efter ett frisparksmål från den högt ansedda Andreas Pereira tidigt i andra halvlek. United höll undan och tog en fin skalp mot svårspelade Stoke.

Mindre bra gick det dock dagarna efter när United tog emot Aston Villa på hemmaplan. United spelade bra fotboll men kunde inte få hål på ett försvarsstarkt Aston Villa som dessutom var effektivare i sitt anfallsspel. Två mål i andra halvlek för gästerna gjorde att United inte orkade komma igen.

Stoke City U18 – Manchester United U18 0-1 (0-0)
Uniteds mål: Pereira, 49
United: Gollini – Evans, Grimshaw, McNair, Rowley – Weir, Pearson, Rothwell, Pereira – Byrne (Rudge, 86), Wilson

Manchester United U18 – Aston Villa U18 0-2 (0-0)
United: Gollini – Evans, McNair, Grimshaw, Rowley – Weir (Gorre 76), Pearson, Daehli, Pereira (Rudge 61), Wilson (Barmby 61) – Byrne

Källa: manutd.com