Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Galatasaray

United vann med 1-0 mot Galatasaray i säsongens första Champions League-match. Michael Carrick gjorde Uniteds mål, efter fint samarbete med Shinji Kagawa, redan efter sju minuter.

Annars var det ingen imponerande insats av United. Galatasaray vann bollinnehavet i matchen och hade några riktigt vassa målchanser men David de Gea – som var tillbaka i Uniteds mål – och trävirket räddade United.

Galatasaray borde ha fått en straff i matchinledningen (innan Carricks mål) och hade fler chanser där domaren kunde ha blåst. Även United hade straffsituationer och man fick också en straff sedan Rafael blivit fälld – Nani gjorde emellertid ingen Unitedsupporter lycklig med sin straff. Därmed har United missat tre av tre straffar den här säsongen, ett uselt facit (vill vi vara riktigt elaka kan vi även nämna att United missade tre straffar mot Barcelona under försäsongen).

Nåväl, 1-0 är också en seger som är värd tre poäng.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”82″]

Debuterande Alexander Buttner var enligt de röstande Uniteds bästa spelare mot Wigan, Buttner fick 57 procent av rösterna. Scholes var tvåa med 26 procent medan trean Danny Welbeck fick 11 procent av rösterna.