Reservlaget slog Bury i MSC

Uniteds reservlag – notera att det inte handlar om U21 – slog Bury i Manchester Senior Cup med 4-1. Det började illa med baklängesmÃ¥l redan efter tre minuter men United hade inga större problem att vända och vinna matchen.

Bury tog ledningen tidigt efter en dålig rensning från målvakten Johnstone. Efter dryga 25 minuter dribblar sig Macheda in i straffområdet men blir fälld och domaren dömer straff. Petrucci kliver fram och visar att han är en riktig Unitedspelare genom att missa straffen. En kvart senare kommer dock målet efter stort tryck från United när King kvitterar efter fint förarbete från Tunnicliffe.

I andra halvlek sätter United högsta fart och tar ledningen efter bara fem minuters spel, då Jesse Lingard hittar rätt. Tio minuter senare ökar Vermijl på ledningen och ytterligare tio minuter efter det fastställer Macheda slutresultatet till 4-1. Ett roligt sammanträffande var att målen kom i minut 40, 50, 60 och 70.

Manchester United Reserver – Bury Reserver 4-1 (1-1)
Uniteds mål: King (40), Lingard (50), Vermijl (60) och Macheda (70)
United: Johnstone – Vermijl (Thorpe 79), M.Keane, Wootton, Blackett – Brady, Tunnicliffe, Petrucci, Lingard – King (James 90), Macheda

Källa: manutd.com