Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21 spelade oavgjort mot Sunderland

U21-laget tappade sina första poäng när man spelade 0-0 mot Sunderland i en chansfattig tillställning.

Det regnade tungt i Sunderland och spelet blev därefter. Sunderland var snäppet bättre i första halvlek men United hade den farligaste chansen i halvelkens sista minuter när King bryter ett dåligt uppspel, han driver in i banan fint men tar ett dåligt avslut som går rakt på. Där borde King gjort det bättre.

Andra halvlek rycker United upp sig en aning, men halvleken blir fortsatt jämn och chansfattig och matchen slutar 0-0. Sett till matchbilden är ett oavgjort resultat rättvist. Det skapades inte många klara chanser i ett svårspelat väder.

Få sticker ut idag men backlinjen skötte sig bra, särskilt mittbackarna spelade stabilt mot rutinerat motstånd i Wickham och sydkoreanen Ji. Men även målvakten Johnstone gjorde några bra räddningar. Forwardsen var väldigt bleka och inte mycket stämde för Macheda, Henriquez och King.

Sunderland U21 – Manchester United U21 0-0 (0-0)
United: Johnstone – Veseli, Fornasier, Thorpe, Brady (Blackett 66) – Ekangamene, Cole, Petrucci – Macheda, Henriquez (James 74), King