Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Cluj

United vann med 2-1 i Cluj efter två mål av Robin van Persie.

Det blev, som brukligt är den här säsongen, en match där United fick jobba i underläge. Cluj tog ledningen efter en kvart då de utnyttjade Uniteds dåliga försvarsspel. United skulle dock kvittera efter en halvtimme då Robin van Persie styrde Rooneys frispark med axeln över målvakten och in i mål.

Rooney låg också bakom Uniteds segermål, tidigt i andra halvlek, då han slog en delikat passning till Van Persie som mycket snyggt styrde bollen förbi målvakten.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”86″]

Wayne Rooney utsågs till Uniteds bästa spelare i förlusten mot Tottenham. Rooney fick 39 procent av rösterna, att jämföra med tvåan Paul Scholes som fick 35 procent av rösterna. Nani, Rafael da Silva och Shinji Kagawa delade tredjeplatsen med 6 procent av rösterna vardera.