Rapport: Supporterträff Malmö 29/9 2012

UnitedSyd annordnade tillsammans med MUSS supporterträff i samband med matchen mot Tottenham (Förlust 2-3) i slutet av september. Träffen gick av stapeln i Malmö, denna gången på O’Learys på Entré.

Vi träffades vid klockan 17:00 för gemensam mat. Matchen började inte förens 18:30 så vi hann med att ”snacka upp” oss och ta några öl innan matchen började. Varje deltagare i träffen fick även en lott för att vara med i lotteriet om priser.

I halvlek hade vi utdelning utav priser. Halsdukar, presentkort och mössor var några utav våra priser.

Efter matchen gick en del utav oss vidare på en pubrunda.

Vi blev cirka 65 personer på träffen vilket är ett klart godkänt antal. Vi siktar dock på att våra träffar runt om i Sverige ska växa. Detta genom olika såkallade lokala avdelningar. Är du intresserad utav att sköta en sådan där du bor, kontakta MUSS!

Eventuellt kommer en träff i samband med Arsenal matchen att äga rum, även denna gång i Öresundsregionen. Håll utkik på MUSS.se för mer information angående detta!

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS