Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Tävling: Silly Season-spelet

Silly Season … är inte över än. För dig som saknar Silly Season finnes ett alternativ även efter 31 augusti…

Vi på Muss har kommit överrens med Silly Season-spelet om att alla våra medlemmar får köpa spelet för endast 250 kronor. Du tar del av rabatten genom att beställa spelet på Sillyseasonspelet.se, skriv ”MUSS + ditt medlemsnummer” i rutan ”rabattkod”. Medlemsnumret är givetvis ditt medlemsnummer i Manchester United Supporters Club Scandinavia.

För att initiera samarbetet lottar vi nu ut ett spel. Vill du försöka vinna ett så är det bara att svara på följande fråga via mail till kent@united.no

Hur många veckor kan transferfönstret max vara öppet under en säsong?

Information om Silly Season-spelet
Nu kan du äntligen utmana andra fotbollsnördar, glänsa med statistik och värva den största talangen sedan Messis intåg. Kan du mycket om fotboll, kommer du dra in lika mycket pengar som Chelsea med Roman Abramovich som sugar dad.
SILLY SEASON är det självklara brädspelet för alla oss som älskar fotboll.

***** några fotbollsvänner sitter runt ett bord *****
Du har precis tillträtt som ny manager för en av landets största fotbollsklubbar. Förväntningarna är skyhöga och målsättningen klar: värva nya spelare och rusta för en tabellplacering i toppen!
Nu gäller det att förvalta det förtroende du har fått från klubbens fans, styrelse och sponsorer och se till att det växer genom att värva smart och framförallt bättre än vad dina motståndare gör.
I Silly Season ska du ta dig runt på spelplanen och svara på frågor om fotbollsspelare, klubbar, tränare, arenor, mästerskap med mera – för att få pengar. Pengar som du desperat behöver i jakten på heta nyförvärv. Har du råd att värva via en agent eller tvingas du till panikvärvningar? Det beror på hur mycket pengar du drar in. Den som värvar och sköter klubben bäst, vinner spelet och är den som vet mest om fotboll.

Silly Season Spelet är spelet som ni absolut inte får missa om ni gillar fotboll. Dra ihop ett kompisgäng (helst fotbollsnördar) för en spelkväll, ni kommer att ha hur roligt som helst när ni ska utmana varandra i era fotbollskunskaper. Ni kommer att name droppa, glänsa med statistik och värva de största talangerna. I Silly Season Spelet kommer du att briljera om du är fotbollsintresserad och sitter inne med lite kunskap.

Fakta om Silly Season-spelet
Sälskapsspel för fotbollsintresserade. Spelet innehåller:
* Spelplan
* 1200 Frågor
* 100 Händelser
* 100 Matchfrågor
* 80 Unika spelare
* 12 Uppdrag
* 6 Sabotage
* 6 Spelpjäser
* Timglas
* Sedlar och marker
* Tärning