Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vi måste starta bättre

United vann över Stoke med 4-2 men Sir Alex var ändå inte nöjd. Vi måste helt enkelt börja starta bättre säger han.

Om Matchen:
”Vi fortsätter med dåliga starter i de första 20 minuterna. Vi släppte in ett tidigt mål mot Fulham, Tottenham och samma idag. Vi ger oss själva uppförsbacke men vi kan göra mål, det måste sägas. En del rörelser av våra anfallare var hur bra som helst.”

”Du vill inte hamna i underläge men deras anfallare hittar ett hål i oss ibland, förhoppningsvis kan vi ordna det. Första målet var ett självmål och sådant kan man självklart inte räkna med.”

”Vårat anfall har varit vår starkaste lagdel denna säsong, men vi släpper in mål hemma och det är vi besviken över.”

Om Rooney:
”Desto mer matcher Wayne får desto bättre blir han. Jag är nöjd över att han fick göra mål och att Welbeck fick det med. Vi har 15 olika målgörare denna säsong hittills och det är bra.”

”Vi såg det utmärkta spelet där framme när Robin kom in från vänster och slog en bra cross så Wayne gjorde mål. Det spelet stör andra lag och jag är nöjd med att vi spelar så.”

Om Kick it out t-shirten:
”Jag är besviken för jag sa i gårdagens presskonferens att alla spelare skulle ha tröjan på sig. Vi gjorde det som stöd till PFA och alla spelare i landet borde ha visat sitt stöd. Alla hade tröjorna på sig och Ferdinand gjorde oss besviken, men vi kommer handskas med det, var så säkra!”