Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Braga

United vände underläge till seger igen, Braga hade 2-0 efter 20 minuter men United vände till seger 3-2. Chicharito gjorde Uniteds första och sista mål, däremellan sparkade Jonny Evans in bollen i mål.

Om jag räknade rätt så här på kvällen var det här sjätte gången den här säsongen som United vände underläge till seger. En styrka förstås men det går inte att ignorera att försvarsspelet oroar. Braga gjorde 1-0 redan efter två minuter och ökade på till 2-0 i matchminut 20, båda målet efter dåligt försvarsspel av United.

United hittade emellertid reduceringen bara fem minuter senare, då Shinji Kagawa hittade Chicharito med ett perfekt inlägg. Beröm till domaren som gav en utmärkt fördel när Van Persie fälldes precis innan Kagawa fick bollen. Om domaren gjorde rätt där så gjorde linjemannen fel en stund senare då vad som borde ha varit Uniteds kvittering blev felaktigt bortdömt för offside – även den här gången efter samarbete mellan Kagawa och Chicharito.

Hemmalaget erkände sig emellertid inte besegrade och andra halvlek var mest en väntan på att United skulle kvittera och sedan avgöra. Jonny Evans gjorde 2-2 efter en tilltrasslad situation efter hörna, sedan Carrick styrt Van Persies hörna vidare med ryggen.

Med en kvart kvar att spela nickade Chicharito in sitt andra mål för dagen på ett perfekt inlägg från Tom Cleverley. Resten av matchen blev en formalitet och United vann med 3-2.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”89″]

Wayne Rooney blev matchens bästa spelare mot Stoke, han fick 54 procent av rösterna. Tvåan Robin van Persie skrapade ihop 30 procent av rösterna medan tredjeplacerade Antonio Valencia endast fick 3 procent av rösterna.