Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Påminnelse: Supporterträff i Stockholm 10 november

Glöm inte att anmäla dig till Muss supporterträff i Stockholm den 10 november! Träffen börjar på O’Learys Gamla Stan, klockan 17.00, och fortsätter efter matchen Aston Villa – United på Liffeys.

Alla detaljer om träffen finns här »

Anmälan: Per mail till supportertraff@muss.se, senast söndagen den 4 november.
Kostnaden är 50 kronor (betalas till Muss på plats). Då ingår fem resultatlotter till matchen, där vinnaren får en Muss-resa i pris, samt deltagande i andra tävlingar med fina priser…

Det föreligger inget medlemskrav för att få komma på träffen. Däremot det medlemskrav på Muss resor – är vinnaren inte medlem i supporterklubben måste denne alltså lösa ett medlemskap för att kunna utnyttja sin vinst.

Är du redan medlem? Kanon! Glöm inte ditt medlemskort då medlemmar har 15 procent rabatt på O’Learys (gäller på Gamla Stan även på alkoholhaltig dryck).

Den 10 november anordnas dessutom en tävling i FIFA 13 på O’Learys Gamla Stan. Så är du en hejare på tevespel kan det vara läge att kombinera supporterträffen med tävlingen. Alla detaljer om FIFA-tävlingen finns här.
(Vänligen notera att Muss inte är med och arrangerar FIFA-tävlingen och därför inte kan besvara några frågor om den, vi tar bara tillfället i akt att tipsa om den.)

Vi ses där!