Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Uppdatering: Spontanträff i Göteborg på söndag, även 3 november

MUSS Göteborg kallar till spontanträffar på Glenn Sportsbar på Friggagatan i i Göteborg i samband med matcherna Chelsea-United (söndag 28 oktober) och United-Arsenal (lördag 3 november).

Artikeln uppdaterad med spontanträff även den 3 november (United-Arsenal), samt MUSS Wests avtal med Glenn Sportsbar. Dessutom har avdelningen valt att kalla sig MUSS West och inte MUSS Göteborg.

MUSS West är MUSS nybildade lokalavdelning i Göteborg. Avdelningen kommer att ha Glenn Sportsbar som sitt stamställe. Ytterligare information om MUSS West kommer inom kort, det är några detaljer kvar att lösa.

Uppdatering: Avtal med Glenn Sportsbar
MUSS West har gjort ett avtal med Glenns sportbarer i Göteborg, vilket ger medlemmar i MUSS (MUSCS) följande erbjudanden: Pasta eller Glennburgare plus två stora stark (Åbro) för 200 kronor. Dessutom 10 procent rabatt på övrig mat från menyn och övrig öl och läsk på Glenn Sportsbarer i Göteborg. (Erbjudandena gäller mot uppvisande av medlemskort i MUSCS, även legitimation kan krävas.)

Spontanträff betyder att det handlar om att alla som vill sammanstrålar på puben och ser matchen. Ingen anmälan krävs och ingen bordsbokning görs. Vill du vara säker på en bordsplats får du i så fall göra din egen bordsbokning.

Frågor om träffen besvaras av Berra, på e-post bertil.andersson@muss.se.

MUSS välkomnar och gör gärna reklam för supporterträffar runtom i Sverige. Är du intresserad av att arrangera en supporterträff eller till och med starta en lokalavdelning: Hör i så fall av dig till MUSS på mail red@muss.se så diskuterar vi saken… Vi har intressenter i Stockholm och hoppas kunna presentera något mer konkret efter supporterträffen där den 10 november.