Omröstning: Matchens lirare mot Braga

Ordningen är återställd, efter några märkliga matcher där United gjorde det första målet var det åter dags för United att ge motståndaren en chans. United vände underläge 0-1 till seger 3-1 i Braga och har därmed säkrat avancemang till åttondelsfinalen i Champions League. United går dessutom vidare som gruppsegrare, oberoende av resultatet i de två avslutande gruppspelsomgångarna.

United kom till spel med en väldigt offensiv startelva. Spelet var dock inte vidare effektivt. Första halvlek har vi redan glömt.

Braga tog ledningen på straff, sedan Evans blivit påsprungen i eget straffområde. Alan tog säkert hand om straffen och gjorde därmed sitt tredje mål mot United i gruppspelet.

Sedan slocknade lamporna. Ett spelavbrott på sisådär tolv minuter följde. När lagen återkom ersattes Evans av Ferdinand, förmodligen för att Evans var rädd för mörkret. Senare kom Van Persie in istället för Welbeck och så gjorde United ett offensivt byte då försvararen Rafael ersatte anfallaren Nani.

Det var inhoppare Van Persie som kvitterade. Han fick bollen av Giggs och upptäckte att mÃ¥lvakten var pÃ¥ upptäcktsfärd i en annan del av Braga. Van Persie spelade kyligt bollen i det öppna mÃ¥let frÃ¥n distans. NÃ¥gra minuter senare fälldes Rooney i straffomrÃ¥det. Ytterligare nÃ¥gra minuter senare blÃ¥ste domaren straff för situationen nÃ¥gra minuter tidigare. Rooney – fortfarande straffskytt, trots missen i helgen – tog säkert hand om straffen. PÃ¥ övertid gjorde Chicharito 3-1 efter att ha tagit hand om returen pÃ¥ sitt eget, dÃ¥liga, avslut, fint framspelad av Rooney som klackade Valencias inspel.

Seger, tre poäng och säkrat avancemang. Redan efter fyra omgångar står det dessutom klart att United vinner sin grupp. Då kan vi acceptera att spelet inte var det bästa vi har sett i november. Förhoppningsvis får vi se lite ungdomar i de avslutande gruppspelsmatcherna.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).