Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 45

Reece Brown var inte involverad i någon av Coventrys två matcher den gångna veckan.

Fabio Da Silva är lårskadad och spelade inte nu heller.

Sean McGinty satt på bänken hela matchen för sitt Carlisle när de spelade 1-1 borta mot Preston. Samma scenario för McGinty i Carlisles förlustmatch mot Brentford som slutade 2-1.

John Cofie satt på bänken hela matchen när hans Sheffield U spelade 0-0 borta mot Swindon. Missade sedan lagets första förlust mot MK Dons på grund av en skada.

Ben Amos stod i mål när Hull slog Wolves hemma med 2-1. Ett självmål av den gamle Unitedspelaren James Chester gjorde att Amos inte kunde hålla nollan. I förlustmatchen mot Cardiff (2-1) inledde Amos med ett svagt ingripande som gjorde att Cardiff kunde ta ledningen. Amos spelade dock upp sig och stod för flera räddningar. Robbie Brady hoppade in som ytterback i vinstmatchen mot Wolves och fick spela i drygt 15 minuter. Började på bänken mot Cardiff också men fick den här gången mer speltid och en offensivare roll, det blev drygt en halvtimme på planen men han kunde inte förhindra en förlust mot topplaget Cardiff.

Gylviano van Velzen satt på bänken matchen igenom medan Luke Giverin startade och hann dra på sig ett gult kort innan matchen var slut, en match som slutade 0-0.

Michael Keane startade borta mot Bolton som mittback men fick utgå efter 57 minuter med en lättare skada. Då stod det 0-0 vilket också matchen slutade. Missade sedan matchen mot Nottingham Forest på grund av skadan. Jesse Lingard fick ett fem minuter långt inhopp mot Bolton men fick ett större förtroende mot Forest där han fick spela en halvtimme och gjorde det bra.

Veckans insats: Michael Keane som direkt fick förtroende i den tuffa bortamatchen mot Bolton. Keane skötte sig bra och kommer bli nyttig för Leicester i kampen om uppflyttning.