Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omrsötning: Matchens lirare mot Norwich

United inkasserade säsongens tredje förlust när man åkte till Norwich på lördagskvällen. Hemmalaget vann med 1-0 i en match där United uträttade väldigt lite.

Det var den gamla vanliga visan. United öppnade svagt och lät en betydligt svagare motståndare vara med i matchen. Norwich hade dock läst på och gick inte i fällan att göra ett tidigt mål och därmed ge United tid att vända till seger. Istället väntade hemmalaget tills timmen var spelad med att göra ledningsmålet. Uniteds inhoppare förmådde inte vända på steken, laget förlorade och tappade dessutom ledningen i Premier League.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (ja, minst dåliga är kanske mer korrekt en sådan här kväll) (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”95″]

Javier Hernandez blev förstås bästa spelare mot Aston Villa, han fick 95 procent av rösterna. Några tryckte på fel knapp när de röstade vilket betyder att Valencia slutade tvåa med 2 procent medan Rooney, Scholes, Rafael och De Gea delade tredjeplatsen med 1 procent vardera.