Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Phil Jones startar mot Galatasaray

Manchester United har landat i Turkiet inför morgondagens Champions League match mot Galatasaray på Türk Telekom Arena. Sir Alex mötte pressen nu ikväll och nedan följer det viktigaste från presskonferensen.

Phil Jones från start
Phil Jones är åter tillgänglig för spel. Jones spelade sist en tävlingsmatch för United i maj förra året. Sedan dess har han haft problem med skador och inte kunnat medverka. Ferguson ser fram emot att kunna använda Jones igen och påpekar att den unge engelsmannen har haft en vecka med träning bakom sig.

Kagawa borta ytterligare minst en månad
Sir Alex säger att nyförvärvet Shinji Kagawa är borta minst fyra veckor till. Rehabiliteringen för japanens skadade knä går fortfarande långsamt. Sist Kagawa spelade för United var den 23 oktober då Braga slogs på Old Trafford med 2-0.

Ferguson kommer matcha ett starkt lag och går för vinst
United reser med ett väldigt ungt lag till Turkiet. En del spelare kommer få sina Champions League debuter i denna match. Ferguson påpekar att man kommer gå för vinst och att det inte finns några andra alternativ för en klubb som Manchester United. Han menar även att det kommer bli en bra erfarenhet för dom yngre spelarna att få spela i Turkiet mot deras väldigt passionerade supportrar.

Truppen till Turkiet:

Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda.