Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

Rapport: Äntligen supporterträff i Stockholm

Lördagen den 10 november var det så återigen dags för Muss att arrangera en supporterträff, den här gången i Stockholm. Muss första, men inte sista, supporterträff i huvudstaden.

Text av Red-Top, med tillägg av Mikael Österdahl. Foto Red-Top och Mikael Österdahl.

Det var en entusiastisk skara medlemmar som slutit upp på O´Learys i Gamla Stan, för att umgås med likasinnade och för att se matchen Aston Villa – Manchester United på en supporterträff Muss arrangerade med stor hjälp från Björn Appelgren. Mikael Österdahl, Bertil Andersson och Åke Karlsson från Muss styrelse var där för att se om vi kan få igång våra medlemmar runt omkring Stockholmsområdet igen, för att träffas på O’Learys och se United matcher på tv.

Jesper Willaume som är manager på O’Learys i Gamla Stan hälsade oss välkommna och tyckte att det skulle vara trevligt om vi Unitedfans kom och han lovade oss 15 procent rabatt när vi kommer. Supportrarna Björn Appelgren och Anna Ohlsson kommer att fungera som sammankallande när det blir dags för fler träffar i Stockholm.


På Liffeys, lite senare…

Efter att vi avnjutit maten var det dags för lite quiz om vårt kära Manchester United. Vann, i överlägsen stil, gjorde Ulf Appelgren. Imponerande. Bakom Ulf var det mycket jämnt, bara några poäng skiljde mellan tvåan och den som kom sist. Priser gick även till tvåan Lars-Åke Björk, trean Marcus Björk och fyran Peter Ståhl (utslagsfrågan avgjorde ordningen där).


Quizmakaren Mikael Österdahl och segraren Ulf Appelgren.


De fyra pristagarna från quizet, Peter Ståhl, Marcus Björk, Lars-Åke Björk och Ulf Appelgren.

Efter detta tittade vi på matchen Aston Villa – Man United. Efter första halvlek och 2-0 i baken tidigt i andra halvlek var det väl inga glada miner. Desto gladare var det när det stod 2-3 på resultattavlan. United tog en ny härlig seger från underläge och behöll serieledningen.

Gladast var nog Joakim Niklasson som hade rätt siffror på sin resultatlott och får hotell och matcbiljett på någon av Muss resor till Manchester.

Här gratuleras Joakim av Bertil Andersson.

Kvällen avslutades av de som orkade på puben Liffeys med biljard, öl och trevliga diskussioner. Bertil Andersson såg till att Muss vann biljardbordet genom att besegra den dåvarande mästaren. Därefter lämnade vi aldrig ifrån oss det.


Det är roligt med biljard, i alla fall när man vinner.


Ulf psykar Björn i den viktiga broderskampen. För husfridens skull nämner vi inget om resultatet.

Muss vill rikta ett stort tack till Björn Appelgren som hjälpte till att arrangera träffen!