Värvarallsvenskan 2012 – MUSS värvartävling: Novemberresultatet

Muss värvartävling Värvarallsvenskan går in i sitt slutskede. Kampen om det fina förstapriset, en Mussresa, är fortsatt jämn. Bästa värvare i november var Joanna Gullberg som därmed får en souvenir på posten.

Totalt värvades det 13 nya medlemmar i november och totalt står vi på 28 värvade inför december. Når vi 50 värvade blir det ytterligare en Mussresa i potten! Och det borde onekligen finnas en chans för det, framför allt med tanke på vi just nu har ett fantastiskt erbjudande för nya medlemmar – ett erbjudande som självklart går att kombinera med Värvarallsvenskan!

Ställningen efter november
Joanna Kullberg leder med tre värvade, Michael Pettersson har värvat två nya medlemmar och så har vi 23 stycken som står på en värvning. Det är med andra ord jämnt och alla har fortfarande chansen…

Värvarallsvenskan 2012
Hur gör man:: Du går in på anmälningssidan på United.no (läs mer om medlemskap här) och fyller i alla uppgifter på den nye medlemmen och ditt eget medlemsnummer. VIKTIGT annars hittar vi ej dig som värvare.

Alla detaljer om tävlingen hittar du här »


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS