Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

City supporter ber om ursäkt till Rio Ferdinand

I samband med gårdagens match mot Manchester City blev Rio Ferdinand först träffad utav ett inkastat mynt och sedan var en city supporter på väg in mot Ferdinand innan Joe Hart lyckades stoppa honom. Idag ber han om ursäkt för sina handlingar.

Det var alltså igår som Rio Ferdinand först blev träffad av ett inkastat mynt i samband med Uniteds firande efter Robin van Persies segermål. Efter Rio blev träffad av myntet kom en såkallad city supporter inspringandes på plan i riktning mot Ferdinand. Joe Hart lyckades dock gå emellan och polis kunde plocka ut ”supportern” från plan. Idag har den skyldige (Matthew Scott) gått ut och bett om ursäkt via sina advokater.

”Jag vill be om ursäkt till dom som blev påverkade av mina handlingar igår. Speciellt till Mr. Rio Ferdinand och alla andra spelare på plan. Jag har skämt ut mig själv, min familj och Manchester City som klubb.”

”Jag kommer skriva ett brev till Mr. Rio Ferdinand där jag ber om ursäkt för mina handlingar. Jag kommer även be om ursäkt till Manchester United och dess supportrar. Jag vill även tacka Joe Hart för att han stoppade mig för att fullfölja det jag gjorde.”

Enligt uppgifter i England är den skyldige säsongskortsinnehavare på Ethihad Stadium dom senaste 3 åren. Han har aldrig tidigare gjort något liknande. Hur straffet blir återstår att se. FA har även börjat utreda situationen angående det inkastade myntet.