Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Tävling: Vinn boken Manchester United – De största och bästa

I samarbete med Katla förlag anordnar Muss en tävling där vinnaren får en utgåva av den nya boken Manchester United – De största och bästa.

Boken innehåller många bilder och är fylld med massor av detaljer från Uniteds stolta historia. Boken lämpar sig kanske framför allt för en lite yngre publik…
I och med att det snart är jul lottar vi ut tre exemplar!

Igår vann United mot city tack vare ett mål på ”Fergie time”. Det är inget ovanligt. Säsongen 2009/10 avgjorde United inte mindre än tre derbyn på ”Fergie time”. I säsongens sista derby nickade Paul Scholes in matchens enda mål på övertid. Några månader var det Wayne Rooney som avgjorde och därmed skickade United till final i ligacupen. Men den säsongens mest minnesvärda derby var kanske ändå det första där United vann med 4-3 trots att city kvitterade till 3-3 i slutskedet av matchen. Vem var det som avgjorde den matchen?

För att ha chansen att vinna boken skickar du ett mail till kent.yxell@muss.se med svaret på frågan ovan. Ange också ditt namn, ditt medlemsnummer i MUSCS (den skandinaviska supporterklubben) samt din adress. Ange boktävling som rubrik.

Tävlingsregler: Bland alla inkomna korrekta svar lottas tre vinnare fram. Tävlingen är öppen för svenska medlemmar i MUSCS.
Senast på söndag (den 16 december) vill vi ha ditt svar.

Muss återkommer med en recension av boken.

Information om boken och om Katla förlag:

Manchester United – De största och bästa
Manchester United är Englands största och segerrikaste fotbollslag och de har flera millioner supporters runtom i världen. Många kända fotbollshjältar har spelat med Man U och de mest kända är tveklöst; Bobby Charlton, George Best, David Beckham, Eric Cantona, Ruud Van Nistelrooy och Cristiano Ronaldo.Bland nuvarande spelare finns Wayne Rooney, Ryan Giggs och Patrice Evra.
Skotten Alex Ferguson har varit Man U tränare ända sedan 1986 och han är Storbritanniens segerrikaste tränare någonsin.
Fyra svenskar har spelat med Man U: Jesper Blomqvist, Bojan Djordjic, Henrik Larsson och Jonny Rödlund.

Katla förlag AB grundades 2012 av två Islänningar som nyligen flyttade till Sverige men båda två har jobbat länge inom bokbranchen på Island. Katla förlag har sitt säte i Lund, men har hela Sverige och Island som arbetsfält. Boken släpptes samtidigt på Island och i Sverige.