Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Jones fokuserar på det som var bra

Phil Jones var vikarierande högerback istället för Rafael da Silva. Han var nöjd med Uniteds insats och gillar Uniteds position i tabellen.

”Vi borde antagligen ha gjort mer än tre mål idag. Vi skapade otaliga chanser som vi skulle ha satt och en annan dag kunde vi ha gjort sex eller sju. Men så länge vi gör några mål fler än motståndarna så är vi nöjda med det. En del av vår fotboll var briljant. Vi spelade runt den riktigt bra med lite vackert passningsspel på ett tillslag och vi skapade massor av chanser.

”Sunderland gjorde ett riktigt försök de sista 25 minuterna eller så och det vara ganska mycket ett fall av att arbeta med ryggen mot väggen och sedan försöka anfalla med kontringar. De gjorde ett mål som var sjabbigt att släppa in från vår sida, men det viktigaste är att vi fick de tre poängen. Det var allt som räknades.

United har nu en bra position i ligan, man är sex poäng före Manchester city som i sin tur har ett försprång till tredjeplacerade Chelsea. Jones fokuserar dock mer på att vara tillbaka i spel efter skada och ser fram emot en traditionsenligt tuff julperiod:

”Jag är bara glad att vara tillbaka i spel och förhoppningsvis kan jag trycka mig in i laget. Det är många matcher som kommer. Julperioden är aldrig enkel men vi har en fantastisk trupp och förhoppningsvis kan vi hålla alla friska.”

Källa: Manutd.com