Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Swansea

United fick bara 1-1 mot Swansea trots att man, för tredje matchen i rad, gjorde matchens första mål och trots att man hade ett stort spelövertag.

Det började bra för United. Van Persie slog en hörna och Evra nickade snyggt in bollen i mål. Swansea skulle dock kvittera genom Michu, efter taffligt försvarsspel av United.

Resten av matchen dominerade United i jakten på ett segermål. Den offensiva trion Rooney, Valencia och Young hade dock en dålig afton. Van Persie var förstås bra men hade det svårt då han inte bedömdes enligt samma regelbok som Swanseas fula försvarare.

Fulast var ändå Ashley Williams som helt medvetet drog bollen stenhårt i skallen på Van Persie, långt efter signal. Den hopplösa, och fega, domaren Oliver hade stod perfekt positionerad för att se situationen. Resultatet? Horribelt nog blev Williams inte utvisad och, nästan, lika horribelt blev Van Persie varnad. Fegt och uselt av Oliver.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”103″]


David de Gea blev bästa spelare mot Sunderland med 24 procent av rösterna. Cleverley och Van Persie delade på andraplatsen med 16 procent vardera.