Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

RVP: Jag är omgiven av vinnare

Robin Van Persie har talat ut i MUTV om laget och lagkamraterna, och han är mer än nöjd med målskörden som det låter.

“Det här är ett speciellt lag, alla vil hjälpa varandra och även se till att alla gör mål. Backarna jobbar skiten ur sig för mittfältarna, mittfältarna jobbar för anfallarna. Alla vill springa och har bara ett mål i sikte.

“Vi måste ta match för match men alla vill bli ligamästare, det känns att jag är omgiven av vinnare. De vet hur man ska vinna och alla gör det väldigt enkelt för mig.”

Mot Wigan visade Van Persie och Javier Hernandez riktig klass och gjorde två mål var.

“Javier och jag fick göra två mål var, han gav mig ett riktigt bra pass till första målet. Det var ett fint mål för varje touch var rätt innan det enligt min åsikt”

“Jag fick bollen lite bakom mig och fick dra med mig den den med min vänstra fot, sen väntade jag på att killen skulle slida in och jag fick en bra touch till och sedan ett snabbt avslut. Tre touchar men bara bra sådana.”

“Det var riktigt bra spelat av oss och alla mål kom i rätt tid. Vi har mött Wigan två gånger denna säsong och vunnit båda matcherna med 4-0, det är bra för målskillnaden. Alla hjälper varandra och alla vill göra mål – titta på sista målet. Danny ville ge bollen till mig så jag kunde göra mål, alla är sånna, jag är sån, Chicha är sån. Alla vill dela med sig av målen, och enligt min åsikt är det ett bra sätt att göra mycket mål.”

“Förhoppningsvis kan vi fortsätta med det. Vi har haft några matcher med mycket mål men vi vill göra ännu fler för det kan vara viktigt i slutet av säsongen.”