Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: West Ham – Manchester United (FA-cup)

Det är dags för världens mest anrika fotbollsturnering – FA cupen och United åker till London för match mot West Ham.

West Ham:
På lördag kväll (18:15) möts West Ham och Manchester United på Boyle Ground i London i FA-cupens 3:e omgång. West Ham som till denna säsongen är nykomlingar började säsongen väldigt bra. Efter några matcher mot ”större” lag har man sedan trillat neråt i tabellen och man ligger just nu på en elfte plats i Premier League. West Ham spelar som man alltid gör under Sam Allerdyce’s styre dvs. Långbollar och mycket inlägg.

West Ham har framåt både Kevin Nolan och Andy Carroll (Dock osäker till spel) och många bollar går just på dessa. Så sent som igår (4/1) skrev West Ham kontrakt med Joe Cole som kommer tillbaka där han en gång började sin proffisionella fotbollskarriär, Cole är spelklar redan tills imorgon.

Troligt lag:

Jaaskelainen
Reid, Tomkins, O’Brien, Demel
Jarvis, Collison, Taylor, Noble
Cole, Vaz Te

Manchester United:
United är obesegrade i sina senaste 9 Premier League matcher och man kommer från två raka ”nollor” i bagaget vilket inte har varit så vanligt denna säsongen. Hur Sir Alex kommer ställa upp laget är svårt att sia om (Som vanligt). Laget har inte vunnit FA-cupen sedan vi besegrade Millwall i finalen 2004.

Vi har efter denna matchen en vecka till hemmamatchen mot Liverpool, med andra ord gott om vila därav bör vi ställa upp med det bästa laget. Rooney, Anderson är borta sedan tidigare, Nani har börjat träna igen men är inte klar för spel. Däremot är Phil Jones återigen redo för spel.

Troligt lag:

David de Gea
Rafael, Ferdinand, Vidic, Büttner
Valencia, Carrick, Scholes, Young
van Persie, Chicharito

Matchen visas inte på svensk TV då ingen har köpt rättigheterna. Bästa alternativet är stream, testa www.filmon.com. Avspark 18:15!