Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inga nyheter kring skadorna

Efter att skadeläget sett riktigt bra ut i fredags (tänk att vi säger det när Rooney är skadad!) missade Evans matchen mot Liverpool med en hamstringskada medan Young och Vidic båda utgick med skadekänning Dessutom missade Lindegaard matchen p.g.a. sjukdom. Vi har emellertid inte fått någon ytterligare information om hur läget är för dessa spelare.

Vi fick redan innan matchen veta att Evans stod över då han kände av sin hamstring. Mycket mer information än så har vi inte fått, Uniteds officiella hemsida skriver att Evans riskerar att missa onsdagens omspel mot West Ham. Vi får verkligen hoppas att det inte är mer än så.

Då känns det ännu mer osäkert kring segerskytten Vidic och Young, båda utgick med vad som förmodas vara knäskador. Young fick ont då han fick en hård tackling av Agger efter en halvtimme, han spelade ändå klart första halvlek men tvingades byta inför andra och lämnade arenan på kryckor.

Vidic såg ut att få problem efter en nickduell halvvägs in i andra halvlek. Han spelade ändå vidare en stund innan han tvingades utgå och när han blev utbytt gick han direkt till omklädningsrummet.


Källor: Guardian.co.uk, Manutd.com